Introductie Tijdelijke Tattoos

Tijdelijke tattoos zijn leuk en gemakkelijk aan te brengen zonder veel inzet
Veel mensen laten tattoos zetten om zichzelf te uiten, wel, als je iets leuks wilt dat gemakkelijk is en niet lang blijft zitten, wat dacht je dan van nep tattoos. Ze kunnen je een beetje verandering geven voor een weekend of leiden tot een grote beslissing. Hoe dan ook is er meestal geen pijn om er een te krijgen en ze zijn niet duur, wat ze erg aantrekkelijk maakt.

Tips voor het aanbrengen van een tijdelijke tattoo
Tijdelijke tattoos lijken misschien gemakkelijk aan te brengen, maar ze kunnen lastiger zijn dan je denkt. Er is meer voor nodig dan alleen maar een tattoo op je lichaam te slaan om hem te laten plakken. Op deze pagina worden alle stappen beschreven om een tijdelijke tattoo aan te brengen, van begin tot eind.

Hoe krijg je een goede tijdelijke tattoo
Het zijn tattoos die je overdag kunt dragen en dan naar bed kunt gaan zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele rode strepen. Tijdelijke tattoos zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren, ontwerpen, vormen, en thema's. Het enige probleem dat veel mensen hebben is uit te zoeken hoe ze te verzorgen. Hoewel nep tattoos uiterst eenvoudig te verwijderen zijn, moeten ze toch met zorg behandeld worden om hun levensduur te verlengen. Met name is belangrijk dat de tattoo wordt geplaatst op een goede plek, niet op gewrichten, lichaamshaar, of grote spiergroepen.

De onderarm is bijvoorbeeld een perfecte plek voor een nep tattoo aangezien hier vaak geen lichaamshaar zit en weinig beweegt. 

Plaats je de tattoo bovenop lichaamshaar dan kun je verwachten dat deze binnen 24 uur al begint met afpellen/vervagen.