De leukste manieren om deze zomer een nep tattoo te dragen

Tijdelijke tattoo in de zomer van 2022?

De zomer van 2022 is dé perfecte tijd voor een tijdelijke tattoo. Maar waarom eigenlijk? In deze periode van het jaar kun je ontzettend veel leuke dingen doen met nep tattoos. Juist omdat we onze blote benen en armen wat vaker laten zien. Denk je na over een tijdelijke tattoo? Wij voorzien je alvast van 4 goede redenen waarom je dat zeker zou moeten doen.

4 x de leukste ideeën over wat je in de zomer kunt doen met een nep tattoo

Geef je blote armen en benen iets extra’s

In de zomer dragen we wat vaker een short, zwembroek, rokje of een bikini. Daarom is dit hét moment om na te denken over een tijdelijke tatoeage. Laat jouw blote benen extra opvallen op het terras, tijdens een barbecue met vrienden of een wandeling in het park.

Kies voor een zomerse flower nep tattoo of een tijdelijke tatoeage van een mooie quote. Deze prachtige lichaamsversiering draag je de hele zomer lang. Wanneer je ze juist tijdens de zomerperiode op je benen of armen draagt, blijven ze nog langer mooi. Je hebt namelijk geen last van schurende kledingstukken. Laten die zwoele zomeravonden maar komen! 

Nep tattoo dragen op het strand

Het strand is natuurlijk the place to be voor het dragen van een tijdelijke tatoeage. Daarbij maakt het niet uit of je een bezoek brengt aan de Nederlandse stranden of op vakantie gaat naar het buitenland. Hier draag je eigenlijk alleen een zwemshort of een bikini.

Match de tattoo bij je outfit en maak jouw strandlook helemaal compleet. Bijvoorbeeld met een mooie tribal of een geometrische nep tatoeage. Zo maak je van elke stranddag een feestje. Natuurlijk kun deze tatoeages ook afstemmen op het vakantieland dat je bezoekt. Kies voor een nep tattoo met Aziatische symbolen, de Eiffeltoren of een paradise tatoeage.

Zomerfestival? Ja! De leukste tijdelijke festival tattoos

De zomer staat natuurlijk ook bol van de swingende en sfeervolle festivals. Natuurlijk is dit de perfecte gelegenheid voor een boho look én een tijdelijke tatoeage. Met bloemen, quotes of andere symbolen die de summer vibes in je losmaken. Kies voor de juiste plek en leg de nadruk of waar jij dat wilt. Omdat deze festivals vaak tot ver na zonsondergang doorgaan, zijn glow in the dark nep tatoeages ook een geweldige keuze. Swingen en shinen dus!

Summervibes op je lichaam

Die prachtige bruine huid vraagt om een mooie versiering om die echte summer vibe te kunnen creëren. Eigenlijk kun je dat in de zomer niet beter doen dan met een metallic nep tattoo. De intense en schitterende kleuren vormen een mooi contrast met jouw sunkissed huid. Draag deze tijdelijke tattoos als armbandje, enkelbandje of andere lichaamsversiering.

Waarom juist in de zomerperiode een nep tatoeage dragen?

Het dragen van een nep tattoo geeft juist in de zomer heel veel voordelen. De versiering blijft langer mooi omdat je vrijwel geen shirts of broeken met lange mouwen of pijpen draagt. De textiel schuurt niet tegen je huid waardoor je nog langer plezier hebt van jouw tatoeage.

Zoals een sleeve op je bovenarm, een mooie quote over de lengte van je rug of een tribal op je kuit. In de zomer kies je ook voor een tijdelijke tatoeage omdat je geen rekening hoeft te houden met het water of de zon. Echte tatoeages hebben een intense verzorging nodig. De huid is immers beschadigd geraakt. Daarom moet je de zon én het water vermijden.

Dat wil je in de zomerperiode natuurlijk voorkomen. Met een tijdelijke tattoo hoeft dat niet. Ze zijn niet alleen bestand tegen de stralen van de zon, maar ook tegen het zoute water van de zee of het chloor in het zwembad (in zekere mate). Met een nep tattoo geniet je dus het meest van de zomer!