Inkdays Review – Femke

Review nep tattoos van Inkdays: wat moet je weten?

In deze review lees je alles over de tijdelijke tattoos van Inkdays. Over het bestelproces, maar ook over hoe de tatoeages eruitzien én of ze makkelijk of juist moeilijk aan te brengen zijn. Ik geef je ook een review over hoe lang ze mooi blijven en goed op je huid blijven zitten. Als laatste zal ik je uit eerste hand ook nog van een aantal handige tips & tricks voorzien.

Uitgebreide beoordeling over de imitatie tattoos van Inkdays

Ik heb op 2 verschillende manieren kennis gemaakt met de tijdelijke tatoeages van Inkdays. Via Facebook heb ik verschillende keren gezocht naar nep tattoos. Niet omdat ik er geen durf te laten zetten (ik heb er al 3), maar omdat ik eerst wil weten of de plek waar ik mijn derde wil laten zetten wel geschikt is. Een tijdelijke tattoo is daarop het perfecte antwoord.

Omdat social media je zoekgeschiedenis bijhoudt, stuitte ik op de pagina van Inkdays. Direct werd mijn interesse gewekt. Niet alleen door de realistisch uitziende nep tattoos, maar ook door het ruime assortiment. Als snel verhuisde ik mijn zoekopdracht naar Google en kwam terecht op de Inkdays website. Daar kun je de keuze maken uit verschillende categorieën.

Zoals dieren, bloemen, tribals, quotes of geometrische tattoos. Het kopje metallic tattoos trok mijn aandacht. Dit is echt wel iets unieks in de wereld van nep tatoeages en natuurlijk super chique voor een feestje of speciale gelegenheid. Omdat ik op het punt stond om op vakantie te gaan, is mijn keuze gevallen op deze metallic tatoeages. Het ging me deze keer namelijk niet om het design, maar puur om de juiste plek voor mijn nieuwe tattoo te kunnen bepalen.

  1. Het bestelproces: helder, snel en veilig

Nadat ik de door mij uitgekozen imitatie metallic tattoo had uitgekozen, werd ik doorgeleid naar het bestelproces. Dit was eigenlijk heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je adresgegevens en e-mailadres. Deze gegevens kun je ook op laten slaan.

Handig als je later nog eens een bestelling wilt plaatsen. Op de betaalpagina kun je kiezen voor diverse veilige methoden. Ik heb mijn tattoo betaalt met iDeal. Veilig, snel en simpel. Wat ik ook al prettig heb ervaren is de uitgebreide info bij elke nep tattoo op de website.

Je kunt direct lezen dat je de bestelling binnen 2 dagen in huis hebt en dat je boven de € 25,00 geen verzendkosten betaalt. De nep tattoos passen overigens door de brievenbus. Nog een prettige bijkomstigheid is de 100% tevredenheidsgarantie van 14 dagen.

Tip!
Meld je aan voor de nieuwsbrief tijdens het bestelproces. Ik krijg nu af en toe een mail als er nieuwe nep tattoos worden toegevoerd, of als er leuke weetjes te melden zijn.

 

  1. De levering: binnen 2 dagen lag mijn Inkdays tattoo op de mat

Wat ik zeker wil melden in deze review is dat mijn bestelling écht op de 2e dag op de deurmat lag. De tattoos worden verzonden in een stevige envelop van karton. Mijn nep tattoo zat verpakt in plastic, maar werd ook nog eens omhuld door een chique vetvrij papiertje. Daarnaast ontving ik bij mijn bestelling ook een aantal zakjes met doekjes voor het reinigen van de huid. Deze kun je gebruiken voordat je de tijdelijke tattoo gaat aanbrengen.

Tip!
Je hoeft niet thuis te blijven voor jouw bestelling. De envelop past door de brievenbus. Deze is stevig genoeg waardoor de tattoos niet beschadigen of kreuken.

 

  1. Het aanbrengen van de nep tattoo: eigenlijk heel erg simpel …

Omdat ik op het punt stond om te vertrekken naar het buitenland, heb ik mijn Inkdays bestelling meegenomen in mijn koffer. Eenmaal aangekomen op het vakantieadres, heb ik het pakketje een aantal dagen later weer tevoorschijn gehaald. De nep tattoos zien er op het velletje net zo uit als op de website. Ze zijn kleurrijk en super goed gedefinieerd.

Dat is voor mij al een pluspunt aangezien dit nog wel eens anders is bij aanbieders van tijdelijke tatoeages. Het design is dan nauwelijks te onderscheiden en lijkt meer op een inktvlek. Dat was met mijn metallic tattoo zeker niet het geval. Ik wilde mijn nep tattoo om mijn polsen. Een plek waar ik dus makkelijk zelf bij kon. Ik kan me voorstellen dat je hulp nodig hebt wanneer je een andere plek op het lichaam kiest. Zoals de rug of de schouders.

Ik heb mijn tattoo uitgeknipt en eerst mijn huid goed ontvet met de meegeleverde doekjes. De werkwijze staat trouwens ook heel duidelijk aangegeven op de achterkant van het vel. De tattoo heb ik omgekeerd op de huid gelegd (met de witte kant naar boven) en vervolgens zachtjes maar stevig aangedrukt met een vochtige doek. Het resultaat? Oogverblindend!

Door de schittering van mijn metallic tattoo in de zon, maar natuurlijk ook door de strakke lijnen. Elk stukje tattoo kwam moeiteloos van het velletje af. En waar je dat met sommige nep tattoos wel hebt, laten de tijdelijke tatoeages van Inkdays geen plakkerig gevoel achter.

Tip!
Gebruik de meegeleverde doekjes om de huid te ontvetten voordat je de nep tattoo gaat aanbrengen. Zo ben je namelijk zeker van een goede hechting aan je huid.

 

  1. Levensduur: even oppassen met olie en crème

Eigenlijk was ik er na 1 dag al achter dat mijn pols dé plek werd voor mijn nieuwe permanente tattoo. Maar wat heb ik een complimentjes gehad zeg. Misschien kwam het door de zilveren tattoo op mijn zongebruinde huid, maar wat zijn deze nep tattoos leuk! Inkdays geeft aan dat de tattoos tot ongeveer 6 dagen mooi blijven. Ik had met het warme weer geen last van schurende lange mouwen, maar wel van zonnebrandcrème en olie.

Ik heb de tattoo zoveel mogelijk proberen te ontwijken, maar ook het zoute zeewater deed natuurlijk zijn afbreuk aan de uitstraling. Toch is mijn metallic tattoo 7 dagen blijven zitten. Douchen was trouwens geen probleem. De nep tatoeages zijn echt waterbestendig. De laatste 2 dagen werd de tatoeage wel vager. Gelukkig had ik een 2 setjes tattoos besteld.

Tip!
Pas op met vettige substanties. Zoals olie of bodylotion. Dat is belangrijk als je lang wilt genieten van de tattoo. Zeker als je weet dat je ze ook kunt verwijderen met oblieën.

 

Conclusie van deze review over de nep tattoos van Inkdays?

Mijn conclusie en review over de nep tatoeages van Inkdays is eigenlijk heel positief. Natuurlijk blijven het tijdelijke tattoos. Je kunt dus niet verwachten dat de tattoo wekenlang blijft zitten. Het bestellen, leveren en aanbrengen ging makkelijk. Ook het stappenplan en de uitleg op de achterzijde van de tattoos is duidelijk. Ik ben niet erg voorzichtig geweest met olie en zout zeewater. Toch bleef mijn tijdelijke metallic tattoo bijna een week lang mooi.

Dankzij deze nep tatoeages weet ik zeker dat de plek die ik heb gekozen voor mijn permanente tatoeage de juiste is. Toch zal ik niet ontkennen dat ik binnenkort nog eens zal bestellen. Ze zijn namelijk ook té leuk voor een speciale gelegenheid of thema feestje.

Notitie: Femke heeft een vergoeding ontvangen om een uitgebreide review te schrijven. Het was geen eis dat de review positief moest zijn.