Metallic Tattoo Trends

De nieuwste metallic tattoos? De absolute trend van dit moment!

Metallic tattoos zijn hip! Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen. Tijdelijke tattoos in de mooiste metallic kleuren. Zoals zilver, goud, koraal blauw en smaragdgroen. Deze nep tattoo is de trend van dit moment. Je gebruikt ze tijdens jouw vakantie of op het strand.

Ze geven jouw gebruinde huid die geweldige beachy look. Je draagt ze natuurlijk ook tijdens een avondje uit of om jouw outfits iets extra’s mee te kunnen geven. De nieuwste tattoos zijn er in verschillende hippe kleuren en designs. Wij vertellen je hoe je deze tattoos draagt.

Hoe draag je een metallic nep tattoo en wat is de betekenis van de designs?

Ben je op zoek naar een tijdelijke tattoo? De nieuwste collectie heeft de leukste en mooiste designs. Kies bijvoorbeeld voor metallic pauwenveren, vlinders of een olifant. Ben je een liefhebber van armbanden? Ook dan draag je metallic nep tattoos in goud of zilver.

Nep tattoo met metallic vlinders

Vlinders zijn het symbool van de wedergeboorte. Van oudsher wordt aangenomen dat deze prachtige dieren een ziel hebben. Je kunt een tijdelijke metallic vlinder tattoo dragen als symbool voor een bijzondere periode in je leven. Bijvoorbeeld als een herinnering aan een overleden dierbaar persoon of als je een zware of moeilijke periode hebt doorgemaakt.

Een nep vlinder tatoeage kun je dragen op verschillende plaatsen op je lichaam. Zoals je schouderblad of de binnenzijde van je pols. De nieuwste metallic vlinder tattoos kun je ook dragen als een halsketting of enkelbandje. Daarmee geef je jouw look elke dag iets extra’s.

Tijdelijke tatoeage met een olifant

Olifanten zijn heel populair om te dragen als metallic nep tattoo. Bijvoorbeeld in de kleuren goud, zilver en groen. Een olifant staat symbool voor geluk en wilskracht. Ze brengen trouw en loyaliteit met zich mee. Dat ervaar je zelf en ontvang je van anderen. Denk je na over het laten zetten van een echte tatoeage? Probeer dan eerst één van onze nieuwe olifant tattoos.

Een olifant in metallic kleuren kun je als nep tatoeage dragen op diverse manieren. De bovenarm is een favoriete plaats, maar ook net boven de enkel staan deze tattoos prachtig. Bijvoorbeeld in combinatie met een enkelbandje in de vorm van een zilverkleurige tatoeage.

Metallic tattoo met pijlen

De nieuwste collectie metallic nep tattoos bevatten ook pijlen. Dit eeuwenoude symbool staat voor de eeuwige liefde. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Kruis je de metallic pijlen met elkaar? Dan kun je ze zien als een symbool voor innige vriendschap. Je draagt ze bijvoorbeeld samen met je vriend of vriendin. Je kunt metallic pijlen of veel manieren dragen.

Bijvoorbeeld op de binnenzijde van je bovenarm of op de onderarm. Ga je deze zomer naar het strand of op vakantie? Dan kun je een tijdelijke tattoo met pijlen ook dragen op je rug. Bijvoorbeeld over je ruggengraat met de pijl naar beneden. Een sexy en stijlvol symbool.

Egyptische metallic tattoo

Een tijdelijke Egyptische tatoeage is heel vrouwelijk. Ze symboliseren moederliefde, maar ook verantwoordelijkheid. Deze nep tattoos staan ook voor innerlijke schoonheid en liefde. Naast godinnen zijn er natuurlijk nog meer Egyptische tattoos in metallic kleuren. Ze zijn opvallend en zeker door de mooie kleuren perfect te combineren met elke soort outfit.

Een nep tattoo met een Egyptische godin kun je dragen op de bovenarm of op de onderrug. Ze worden ook veel gebruikt op de binnenzijde van de onderarm of op de zijkant van de rug.

Nep tattoo met veren

Veren blijven hot! Dat geldt ook voor nep tatoeages met veren of pauwenveren. Veren staan symbool voor de liefde voor de natuur en de verbinding die je daarmee hebt. Ook betekenen veren dat je zelfbewust en krachtig bent en openstaat voor diverse vormen van spiritualiteit.

De nieuwe collectie bevat heel veel een tijdelijke tattoos met veren in mooie metallic kleuren. Zoals zilver en goud, maar ook donkergroen. Een absolute trendkleur op dit moment. Je kunt deze tattoos overal dragen. Bijvoorbeeld op het bovenste gedeelte van je schouder of op je bovenbeen. Een metallic nep tattoo met veren kun je ook gebruiken als halssieraad.

De leukste tijdelijke metallic tattoos in de vorm van een armband

Ben je meer een liefhebber van armbanden of enkelbandjes? Dan kun je ook kiezen voor tijdelijke tatoeages. De bandjes hebben verschillende vormen en metallic kleuren. Je draagt ze lekker afwisselend bij elkaar om je pols of je bovenarm. Deze nep tattoo kun je natuurlijk ook als enkelbandje dragen op het strand. Welke tattoo uit de nieuwe collectie kies jij?