Nep Tattoo Trends 2022

Tattoos en ook nep tattoos hebben de afgelopen jaren een grote piek aan populariteit gezien. Voorheen werd vaak het verband gelegd met subculturen of aparte groepen, maar tattoos zijn hedendaags algemeen populair. Vergelijk tattoo ontwerpen met 30 jaar geleden en je zult gelijk grote verschillen zien in de manier van ontwerpen. In het verleden bestonden nep tattoos amper, aangezien de gehele tattoo-industrie significant kleiner was.

Tijdelijke tattoos zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Nep tattoos, tijdelijke tattoos, fake tattoos, plak tattoos, het zijn allemaal termen die dezelfde lading dekken, maar omdat nep tattoos relatief nieuw zijn is er nog geen centrale benaming die door iedereen wordt gebruikt.

Als je een echte tattoo of een nep tattoo overweegt moet je je bewust zijn van enkele trends die in 2022 zullen domineren:

  • Miniatuur Tattoos

Klein, eenvoudig, en discreet. Minimalistische tattoos zijn voor veel mensen ideaal omdat ze een tattoo kunnen laten zetten zonder het altijd zichtbaar te hebben naar de buitenwereld. Minimalistische nep tattoos zijn tevens populair omdat ze makkelijk te verbergen zijn wanneer nodig of gewild. Dit zijn tijdelijke tattoos die vaak nieuwsgierigheid wekt bij kijkers omdat ze alleen van dichtbij kunnen zien wat voor een tijdelijke tattoo het is. Onder "small tattoos" kun je al onze minimalistische nep tattoos bekijken en kopen.

  • Geometrische Tattoos

Stevige symmetrische contouren typeren een trend die in 2022 zal heersen. Dit soort nep tattoo valt op door een juiste balans tussen de integratie van vele vormen in een enkel ontwerp en een zwakkere esthetiek. Op het eerste gezicht lijken deze nep tattoos vaak simpel maar het vereist veel precisie om dit soort tattoos te ontwerpen. Metrische, asymmetrische en abstracte nep tattoos zagen in 2021 al toenemende populariteit. Verwacht wordt dat dit soort tijdelijke tattoos alleen maar populairder zullen worden in 2022

  • Spirituele Tattoos

Tattoos op basis van geloof of spiritualiteit bestaan natuurlijk al lang en zijn geen nieuwe trend. Toch zullen spirituele tattoos in populariteit stijgen, met name doordat veel mensen in de epidemie rust konden vinden via spiritualiteit. Nep tattoos in de vorm van kruizen, boeddha, jezus, etc. waren al verkrijgbaar en zullen in populariteit toenemen. Momenteel kun je meer dan 10 verschillende soorten nep tattoos proberen met een kruis als ontwerp. Genoeg keuze dus voor iedereen die een kruis overweegt als tattoo of nep tattoo.

Regelmatig worden er nieuwe nep tattoos toegevoegd aan ons assortiment, welke veelal in lijn liggen met de bovenstaande trends. Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe tijdelijk tattoos? Abonneer op onze nieuwsbrief onderaan de website.