Top 5 Redenen Om Een Nep Tattoo Te Gebruiken

Nep tattoo? Top 5 redenen om een tijdelijke tattoo te overwegen

Een nep tattoo op je arm? Imitatie tattoos zijn ontzettend populair en dat is niet zonder reden. Ze blijven niet permanent zitten maar wel lang genoeg om ervan te kunnen genieten. Tijdens je vakantie, een feestje of om te kijken of een echte tatoeage wel bij je past.

Wij geven je alvast 5 redenen om een tijdelijke tattoo te overwegen. We voorzien je ook graag van een goede raad. It’s a thousand mile to your first, but just an inch to your second. En ja, dat geldt natuurlijk ook voor een nep tattoo. Welke tijdelijke tatoeage kies jij?

5 redenen om een nep tattoo te gebruiken

Misschien ben je een liefhebber van tatoeages, maar wil je er liever niet voor altijd aan vastzitten. Heb je een themafeest of een bijzondere fotoshoot? Of wil je de plaats van een echte tatoeage bepalen met een nep tattoo? Eigenlijk is er altijd wel een goede reden om te kiezen voor een tijdelijke tattoo. Wij hebben de 5 beste redenen voor je op een rij gezet.

  1. Nep tattoo voor een thema feest

Met een tijdelijke tattoo maak je een themafeestje natuurlijk helemaal compleet. Kies een wolven of tribal nep tattoo voor een piraten of indianen thema, een flower tattoo voor een ‘80 of hippie feestje of één van de andere vele stijlen die jou het meeste aanspreekt.

  1. De stijl en grootte van een echte tatoeage bepalen met een nep tattoo

Wil je een echte tatoeage laten zetten maar ben je nog onzeker over de grootte en de plaats op jouw lichaam? Ook dit is een perfecte reden om een nep tattoo te overwegen. Daarmee krijg je alvast een exclusief voorproefje op wat je straks kunt verwachten.

  1. Tijdelijke tatoeage voor een bijzondere fotoshoot

Heb je een bijzondere fotoshoot gepland? Bijvoorbeeld om een mooie vriendschap vast te leggen op de gevoelige plaat? Ook dan kies je voor een tijdelijke tattoo. Kies voor een nep tattoo met een quote die jullie liefde omschrijft of een andere stijl die goed bij jullie past.

  1. Je outfit compleet maken

Heb je een stoere, een chique of een exclusieve outfit die gezien mag worden? Maak deze dan compleet met een tijdelijke tattoo. Zo draag je jouw sieraad op je huid in plaats van om je hals of pols. Bijvoorbeeld ter ere van een speciale gelegenheid of een bijzondere dag.

  1. Tijdelijke nep tattoo voor op vakantie

Op vakantie mag het best wat spannender. Wat is er leuker dan het dragen van een nep tattoo op een mooie gebruinde huid? En terwijl dit bij een vers geplaatste tatoeage niet het geval is, kun je met een tijdelijke tattoo gewoon lekker in de zon liggen én zwemmen.