Vind De Tattoo Die Bij Jou Past

Zo vind je de tattoo die bij jou past

Wij zijn echt gek op tattoos. Van tijdelijke tattoos tot permanente, wij vinden het een geweldige manier om jouw stijl uit te dragen. Toch krijgen wij vaak de vraag ‘hoe weet ik welke tattoo bij mij past?’ Dat is ook best een moeilijke vraag, want het antwoord verschilt per persoon.

In dit artikel vertellen we precies wat jij moet weten over het vinden van jouw tattoo stijl. Bekijk ook eens onze collectie aan nep tattoos; de manier om een tattoo tijdelijk uit te proberen.

Ontdek verschillende tattoo stijlen

Veel mensen classificeren ‘tattoos’ als één concept, en dat klopt eigenlijk niet. Binnen de tattoo wereld zijn er oneindig veel soorten en stijlen. Net als bijvoorbeeld schilderijen kunnen tattoos abstract, realistisch, beeldend of vormgevend zijn. De bekendste tattoo stijlen zijn:

  • Tattoo tribal
  • Geometrische tattoo
  • Dieren tattoo
  • Tattoo van bloemen
  • En natuurlijk nog veel meer!

Op onze site kan je veel verschillende stijlen ontdekken. Niet alleen qua stijl, maar ook qua vorm bieden wij een ruim assortiment. Van kleine tattoos tot volle sleeves, wij hebben altijd een stijl die aansluit bij jouw smaak.

Probeer een tijdelijke tattoo uit

Je eerste tattoo is altijd een grote stap. Uiteindelijk is het een permanente decoratie voor je lichaam. Geen wonder dat veel Nederlanders ervoor kiezen om eerst een tijdelijke tattoo te zetten.

Bij nep tattoos denkt men snel aan de plakplaatjes die we als kinderen wel eens gebruikten. Maar wist je dat tijdelijke tattoos tegenwoordig van hele hoge kwaliteit zijn? De tijdelijke tattoos van Inkdays blijven meerdere dagen zitten en zijn zelfs waterbestendig. Wil je jouw nep tattoo eerder verwijderen? Dan kan dit natuurlijk ook.

Experimenteer met verschillende vormen en plekken

De drempel om een tattoo uit te proberen was nog nooit zo laag. Met een tijdelijke tattoo krijg je veel meer vrijheid om te experimenteren met verschillende stijlen. Daarnaast is er nog één ander groot voordeel:

Je kan een tijdelijke tattoo op verschillende plekken testen.

Wat niet veel mensen bij stilstaan is dat een tattoo kan vervormen afhankelijk van de positie op het lichaam. Huid die tijdens het bewegen wordt uitgetrokken of in elkaar wordt gedrukt heeft invloed op jouw tattoo. Zo kan een bovenarm tattoo anders eruit zijn wanneer je jouw arm buigt. Wij raden daarom altijd aan om een tattoo eerst te proberen via een nep tattoo voordat je het daadwerkelijk laat zetten.

Bestel vandaag nog jouw nep tattoo bij Inkdays

Zoals je misschien al hebt gezien heeft Inkdays heel veel verschillende nep tattoos in het assortiment. Wil jij binnenkort een tattoo laten zetten en heb je een speciaal ontwerp in gedachten? Dan kan je bij Inkdays een custom tijdelijke tattoo laten maken! Stuur jouw ontwerp door, dan maken wij er een geweldige nep tattoo van die je kan uitproberen.