Wanneer een Tijdelijke Tattoo Overwegen

Benieuwd naar wanneer een nep tattoo goed van pas komt? Hieronder enkele voorbeelden van situaties waarbij mensen nep tattoos in huis hebben gehaald:

  • Voorbereiding op echte tattoo

Nep tattoos zijn een prima manier om een idee uit te testen of te bedenken voor je de sprong waagt, en voor anderen die er gewoon wat plezier mee willen hebben. Ze zijn betaalbaar, gemakkelijk aan te brengen en blijven meestal een paar dagen zitten.

  • Feestjes

Nep tattoos zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden en worden meestal op feestjes gedragen. Hoewel het idee om een tattoo te nemen drastisch verschilt van de gedachte om een tijdelijke te krijgen, is de populariteit van beide in de loop van de tijd toegenomen. Er is een nieuwe golf van mensen die buiten de doos denken en ze in het openbaar dragen, vooral als ze hun vrienden willen shockeren. Tijdelijke tattoos worden gebruikt voor elke gebeurtenis, zoals huisfeesten, carnaval, muziekfestivals, verjaardagsfeestjes, enzovoort.

  • Cadeau

We geven allemaal verjaardagscadeautjes, maar we weten niet zeker wat je moet geven. Nep tattoos zijn een van de leukste verjaardagscadeaus! Ze zijn ongewoon, grappig, aanpasbaar en betaalbaar. Een echte tattoo cadeau doen is vaak een te grote stap, vandaar dat een tijdelijke tattoo een goede middenweg is.

  • Halloween

Nep tattoos zijn het gemakkelijkste en meest betaalbare accessoire voor je Halloween kostuum. Vooral als je een verkleedbudget hebt en niet veel wilt uitgeven aan dure accessoires. Hier komen deze leuke, waterbestendige tattoos goed van pas. Met meer dan 300 verschillende ontwerpen zit er voor elk thema wel een nep tattoo bij. Dit maakt je outfit compleet en vooral uniek!